8 december 2021

Witte tegels kopen was hier een feest

1 min read
witte tegels kopen

Sinds twee jaar heb ik eindelijk mijn eigen appartement in Amsterdam. Met mijn vader heb ik het helemaal opgeknapt en het is een plaatje geworden! Ik ben mijn vader zo dankbaar dat hij dit met mij hebt willen doen. Anders had ik dit nooit kunnen betalen. Het enige wat nog moest gebeuren was mijn badkamer. Deze hebben we als laatste aangepakt. Ik wilde speciale witte tegels kopen die ik ooit had gezien in Frankrijk. Dit was een specifieke kleur wit die ik maar nergens kon vinden. Een vriend me gaf me de tip om hier eens te kijken en dat bleek een gouden tip te zijn! Wat een assortiment, duidelijke website en prima service. Witte tegels kopen bleek toch mogelijk te zijn in Nederland. Zo blij! Mijn vader heeft nog even gebeld omtrent wat technische details. En alles bleek in orde te zijn!

witte tegels kopen

Puur genieten

Dat beeld wat ik in Frankrijk voor ogen had, zo is het echt ook geworden. Mijn badkamer is echt prachtig geworden. Wat ben ik blij dat ik hier de winkel vond waar ik naar op zoek was. Als je tegels zoekt, bestel ze hier! De tegels zijn scherp geprijsd, prima van kwaliteit en de service is uitstekend!