26 januari 2022

mason garments Tia

2 min read

Als je op zoek bent naar een model schoenen dat is gemaakt van de allerbeste Italiaanse materialen, dan is het merk Mason Garments een goede keus. Dit merk maakt gebruik van bijvoorbeeld kalfsleder dat met de hand wordt geplukt in Italië en door diverse ontwikkel technieken hebben alle schoenen altijd de hoogste kwaliteit. Het merk heeft een mooie lijn van diverse schoenen. Een echte klassieker zijn de mason garments tia Dit is een van de meest populairdere modellen voor het merk en is voorzien van een hoogwaardige leer en premium suède materiaal. Een echte klassieker is het Tia model in een witte zool en met een zwarte bovenkant. Ook kun je kiezen voor een model dat volledig in het wit is, of kies voor een model dat er tussen zit met bijvoorbeeld grijze en witte tinten.

Aspireren

Het merk zegt zelf ook te willen aspireren om te inspireren. De aspiratie van het merk leidde hun namelijk naar Italië. Alle schoenen worden handgemaakt op dit moment in Italië en mede daardoor hebben alle schoenen een zeer hoogwaardige kwaliteit , en een goede levensduur. Het merk heeft een goede vakmanschap en alle producten staan garant voor een lange levensduur. De mason garments tia zijn ideaal voor verschillende gelegenheden. Zo heeft deze sneaker een bovenwerk dat van leer is gemaakt en ook is de voering van de schoen volledig van leer gemaakt.

Een goed model

De tia schoenen zijn dan ook perfect te combineren met verschillende outfits, en daardoor het hele jaar door een goede keus. Daarnaast geven de schoenen een erg moderne en elegante look af. Kies ervoor om de schoenen bijvoorbeeld te combineren met een paar gave jeans en een mooie trui, of ga je liever voor een wat chiquere look? De witte sneakers staan ook perfect onder een pak, om voor een modieuze trend te gaan. De schoenen zijn erg stevig en kunnen dan ook zeker tegen een stootje. De tia is verkrijgbaar in een groot aanbod van kleuren.