8 december 2021

Kantoor inrichten met gebruikte kantoormeubelen?

2 min read
KMA

Of je nu thuis werkt, zzp-er bent of een hele inrichting wilt verzorgen. Het is dan wel degelijk de moeite waard je op de gebruikte kantoormeubelen markt te richten. Zeker wanneer je niet geheel en al vast zit aan een bepaalde huisstijl is dit een move die je zeker kan overdenken. Vaak heb je aanbieders die bepaalde merken best wel in grote aantallen kan leveren. Ook is het leuk om iedere afdeling juist een andere look te geven.

Gebruikte kantoormeubelen

Van bureaustoel tot kasten

Veel bedrijven zijn echt gespecialiseerd in gebruikte kantoormeubelen. Zij bieden werkelijk alles aan. Van bureaustoelen tot rolkasten. Je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Soms zijn de gebruikte kantoormeubelen refurbished. Dit houdt in dat de gebruikte kantoormeubelen op vitale delen zijn gerepareerd. In sommige gevallen worden onderdelen zelfs uit voorzorg al vervangen. Uiteraard worden deze gebruikte kantoormeubelen uitgebreid gereinigd. 

Je kan ook kiezen voor gebruikte of wel tweedehands meubelen in je kantoor. Deze zijn dan enkel gereinigd en is er verder niet veel aan gesleuteld. 

kantoormeubelen

webshop of showroom

Internet is dé manier om de markt van gebruikte kantoormeubelen te verkennen! Sommige mensen vinden het echter fijn om ook eens daadwerkelijk op een bureaustoel te zitten en even van dichtbij te bekijken wat nu eigenlijk het wezenlijke verschil is tussen 2e hands-, refurbished- of nieuwe kantoormeubelen. Daarom hebben veel aanbieders van gebruikte kantoormeubelen ook vaak wel een showroom. Het moge natuurlijk wel duidelijk zijn dat in dit deel van de markt de omloopsnelheid vaak wat hoger is en populaire gebruikte kantoormeubelen ook weer snel de showroom verlaten. Wees er dus snel bij!