kaptafel

Je eigen hoekje in de slaapkamer

Netjes al je spulletjes opgeruimd in je eigen hoekje in de slaapkamer met deze leuke en mooie kaptafel. In de ochtend niet meer dringen in de badkamer, de spiegel die beslagen is waardoor je niets meer ziet. Lekker rustig in je eigen tempo je haar doen of je eigen opmaken. Met de spiegel die erbij wordt geleverd heb je altijd goed zicht, de spiegel kun je naar wens horizontaal of verticaal ophangen boven de tafel. Het model is strak en modern zodat deze in ieder interieur past.

kaptafel

Geen gehaast meer in de ochtend

Het komt bij veel mensen bekend voor, gehaast in de ochtend. Even snel de badkamer in duiken om je haar te doen en snel naar je werk voor je te laat bent. Met deze kaptafel kun je de tijd nemen, hoef je niet te wachten op anderen die nog in de badkamer zijn. Alles netjes opgeruimd in de twee lades die het meubel heeft. De witte kleur in combinatie met de strakke lijnen van het meubel zorgen ervoor dat deze overal past. Een klassiek of modern interieur is geen probleem.

kaptafel

Voordelig geprijsd

Als je kijkt naar de prijs van de kaptafel dan denk je bij jezelf hoe kan deze zo voordelig zijn? Perfecthomeshop.eu werkt niet met een duur winkelpand en dure verkopers, geen dure reclames want onze producten verkopen zichzelf. De producten zijn betaalbaar, zijn ontwikkeld door ons team wat hard werkt achter de schermen. Medewerkers zijn altijd bereid al je vragen te beantwoorden als je die hebt over een product. Bestel in de webshop en het artikel wordt zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.