8 december 2021

Extra rijbewijs behalen

2 min read
Verkeersschool

Ik heb al enkele jaren mijn rijbewijs om met de wagen te rijden, maar ik merkte doorheen mijn levensloop wel dat het handiger was om een be rijbewijs te halen. Dit had ik helaas nog niet. Hierdoor moest ik altijd beroep doen op anderen, maar echt ideaal was dit niet. Daarom vond ik het belangrijk om te bekijken of ik dit rijbewijs zelf zou kunnen behalen. Het zou me op termijn heel wat winst opleveren. Zelf kende ik niet echt rijscholen in de buurt, dus ging ik op zoek op het internet en op deze manier kwam ik dan ook terecht op deze website.

BE rijbewijs

Mijn ervaring met deze rijschool

De eerste indruk van de website en de rijschool was positief. Ik wist namelijk meteen hoeveel ik zou moeten betalen voor de lessen en wist meteen wat ik kon verwachten. Dit boezemde me vertrouwen in. Bovendien waren de prijzen zeer redelijk in vergelijking met sommige andere rijscholen. Ik heb dus vrij snel beslist dat ik in zee zou gaan met deze rijschool. Hierbij vond ik de begeleiding vooral van groot belang. Hierin had ik enorm veel geluk. De begeleider was zeer rustig, vriendelijk, maar ook heel eerlijk en correct. Ik vind het namelijk belangrijk dat ik weet wat ik fout doe, maar wel op een rustige manier. De lessen waren eigenlijk zo om. Intussen kan ik ook met veel trots vertellen da ik het be rijbewijs behaald heb, mede met de steun van deze fantastische begeleiding natuurlijk! Kortom, wil je ook graag je be rijbewijs halen? Dan is deze rijschool zeker een goede optie hiervoor!

Meer verhalen