26 januari 2022

Emmers bedrukken met logo

2 min read

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Wilt u een unieke maar tevens handige eye-catcher? Laat dan emmers bedrukken met logo. Een emmer is niet alleen praktisch maar ook veelzijdig. Bovendien kan hij overal mee naartoe worden genomen waardoor dit originele geschenk zeker in het oog zal springen bij verschillende gelegenheden. Hij kan onder meer worden gebruikt bij taken binnenshuis (bijvoorbeeld schoonmaken) maar ook bij werkzaamheden buitenshuis komt hij goed van pas. Een emmer is ook geschikt om uw werknemers te verrassen met een exemplaar gevuld met allerlei producten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een emmer gevuld met een heerlijke fles aperitief en wat hapjes?

In alle kleuren, vormen en formaten

Als organisatie of bedrijf is extra reclame altijd mooi meegenomen. Maar hoe kunt u nu doeltreffend gaan opvallen? Een bedrukte emmer als relatiegeschenk kan u hier alvast bij helpen. De emmer heeft een groot oppervlak dat kan worden benut voor uw logo en/of tekst en is bovendien overal mee naartoe te nemen. Emmers zijn er in alle soorten en vormen. Ook wat betreft de kwaliteit heeft u de keuze uit verschillende types materiaal, al dan niet afhankelijk van de toepassing. Wat betreft de inhoud heeft u de keuze uit kleine, middelgrote en grote emmers. En dat in allerlei kleuren. Laat uw creativiteit de vrije loop bij het uitwerken van uw gepersonaliseerde emmer bedrukt met logo.

Professioneel bedrukte emmers

Wilt u emmers bedrukken met logo? Een uitstekende en originele keuze! U heeft namelijk keuze uit een uitgebreid aanbod aan emmers die u kunt laten bedrukken met uw logo en/of tekst. Hierbij beschikt u over de mogelijkheid om voor 1 tot 4 kleuren aan zeefdruk te kiezen. U kunt ook opteren voor de full colour IML. Heeft u nog vragen of wenst u graag een drukproef te ontvangen? Vul dan zeker het contactformulier in. Zowel de bezorging van een proefdruk als het leveren van uw bestelling gebeurt veilig en snel.