26 januari 2022

Een outdoor hoed als extra bescherming

2 min read

De zon kan veel schade aan de huid veroorzaken. Aangezien we vaak buiten vertoeven, is het een goed idee om een kwalitatieve ​​outdoor hoed te dragen. Deze kunnen het hoofd beschermen en de schadelijke zonnestralen blokkeren. Veel outdoor hoeden hebben eigenschappen die ook de nek en oren beschermen. In ieder geval hebben we een breed gamma outdoor hoeden voor dames en heren die leuk zult vinden!

Dingen om te overwegen

Als je er goed uitziet, zul je meestal tevreden zijn en ook effectief de hoed gaan dragen. Vertrouw op onze expertise en laat je helpen indien gewenst. In ons aanbod kiezen we vooral voor een duurzame outdoor hoed, die niet verkleuren, waterdicht zijn en tegen een duwtje kunnen. Daarnaast geven we graag deze tips mee:

  • Controleer altijd de bescherming tegen de zon, de UPF moet hoog zijn (zeker 50)
  • Zweet kan zich ophopen in de hoed en andere mensen kunnen het ruiken. Het is belangrijk dat de hoed die je gaat kopen ademend is. Op deze manier kan het zweet de binnenkant van de hoed verlaten en verdampen in de lucht.
  •  Draag hoeden die comfortabel zitten. Ben je niet op je gemak, zal je hem wellicht nooit dragen en dat is zonde

Hoeden om het hele jaar door te dragen!

Het dragen van hoeden is niet alleen modieus, maar ze bieden ook het hele jaar door uitstekende bescherming tegen de weerselementen. Een outdoor hoed met brede rand ziet er geweldig uit en beschermt je tegen de schadelijke stralen van de zon! Hoeden hebben een manier om je outfit er “af” en gepolijst uit te laten zien. Zelfs een casual outfit ziet er beter uit met een hoed! Bekijk onze selectie outdoor hoed voor zowel mannen als vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *