Een e-liquid kopen behoeft enige kennis

Een e-liquid kopen is niet alleen een kwestie van het flesje aanschaffen en gaan gebruiken, maar geeft jou ook veel keuzes. Zodra je op het internet kijkt, zie je veel verschillende smaken en mogelijkheden, waardoor het soms lastig kan zijn om voor jou de beste keuzes te maken. Daarnaast moet je meer afweten van de samenstelling, zodat je niet de verkeerde producten aanschaft die uiteindelijk niet bij jou en jouw e-sigaret passen.

E-liquid kopen met of zonder nicotine

Een e-liquid kopen kan zowel met als zonder nicotine. Er zijn verschillende milligrammen te vinden, die variëren tussen de 0 en 20 milligram van de stof. Hierbij is 20 milligram in feite al meer dan een normale sigaret en met 0 ben je in feite gestopt met roken. Dit kan goed werken als jij wilt afbouwen en uiteindelijk wilt stoppen. Jouw lichaam raakt er immers aan gewend dat er minder nicotine binnenkomt en zal daarom de stop ook accepteren. Uiteraard is hier wel enige hulp bij vereist en kun je niet van de een op de andere dag het nicotinegehalte naar 0 brengen.

Andere stoffen terug te vinden in de vloeistof

Naast nicotine zijn er echter nog twee stoffen die in de e-liquids zitten. Een e-liquid kopen kun je doen door de juiste samenstelling van PG en VG te kiezen. Er zijn eigenlijk geen liquids te verkrijgen die alleen uit VG bestaan, maar het is mogelijk. Je zult er alleen iets langer naar moeten zoeken. In de meeste gevallen zit er ook PG in verwerkt. Daarnaast zijn er smaakstoffen, waardoor je de meest vreemde smaken terug kunt vinden in het assortiment. Zorg er daarom altijd voor dat je van tevoren hebt gekeken welke mogelijkheden zijn en welke behoeftes je hebt. Zo kun je gerichter kiezen en heb je de liquids snel in huis.