26 januari 2022

Een app urenregistratie is niet meer de toekomst

1 min read
Rooster

Het uitbetalen van je werknemers was nog nooit zo makkelijk. De app urenregistratie is voor iedereen die meer tijd wilt overhouden in een maand en het leven makkelijker wilt maken. De app werkt heel simpel. Als je aankomt op kantoor of waar dan ook kan je inchecken via de app. Vervolgens als je klaar bent met werken kan je weer uitloggen. Deze uren worden opgeslagen in de app en gaan van je totale uren die je moet maken af. Je kan de app instellen dat deze uren automatisch worden uitbetaalt. Dit scheelt jou als werkgever enorm veel tijd.

app urenregistratie

Een rooster op de app of online

Naast de uren bijhouden kan de app ook een goed rooster laten zien aan je werknemers. Door het rooster die ze overal kunnen inzien vinden er veel minder misverstanden kwijt tussen jou en jouw werknemers. Ook kunnen de werknemers het rooster zelf aanpassen als ze bijvoorbeeld een shift overnemen van een andere collega. Zo blijft het voor jou overzichtelijk en weet je precies wie, wanneer aanwezig is.

Nog veel meer dan een rooster en urenregistratie

Verder kan de app nog veel meer betekenen. Hij kan de financiën en forecasting regelen en de afwezigheid beheren. Ook kan je via de app contact leggen met je werknemers.