8 december 2021

Dik tevreden met bouwladder

1 min read

Als zelfstandige in de bouw heb ik een goede bouwladder nodig. Ik werk veel op hoogte en sta soms langere tijd op een bouwladder. Daarom moet deze ladder sterk en stabiel zijn. Op deze website vond ik een prima ladder waar ik nu heerlijk mee werk. Hij past gemakkelijk in mijn bus en is prima te tillen. Dat was voor mij ook een voorwaarde, ik ga best veel van klus naar klus en een zware bouwtrap werkt dan gewoon niet. Deze ladder is echt perfect.

Prima levering

Om eerlijk te zijn bestel ik niet zoveel online. Maar dat ga ik nu wel vaker doen, want het is mij prima bevallen hier. Eerst even op mijn gemak op de website gekeken, er is trouwens veel keuze op het gebied van ladders op deze site. Toen ik mijn ideale ladder zag staan heb ik toch de sprong gewaagd en deze online besteld. De ladder werd keurig op tijd geleverd en alles klopte precies. Kijk, daar hou ik van! Zo wil ik graag ook in de bouw werken, afspraak is afspraak. Een andere zelfstandige die ik ken uit de bouwwereld was ook op zoek naar een goede bouwladder, ik heb hem deze site geadviseerd. Zo moet je elkaar af en toe helpen vind ik. Dik tevreden met mijn bouwladder!