8 december 2021

3 dingen die je moet weten over hanglampen

2 min read

Hanglampen zijn een van de populairste soorten verlichtingen die er zijn. En dat is ook niet zo gek, want een hanglamp als basisverlichting in jouw woonkamer, slaapkamer en vele andere ruimtes kan een grote oppervlakte van licht voorzien en zijn heel functioneel. Een lamp die aan het plafond of aan de muur hangt biedt mooie voordelen op het gebied van stijl en functionaliteit. Deze nemen we met je door.

Hanglampen zijn sfeervol

Hanglampen zijn er in verschillende soorten en maten. Van voortreffelijke kroonluchters die je een gevoel geven alsof je woonkamer omgetoverd is tot een paleis, tot industriële hanglampen met een metalen, moderne look die je het gevoel geeft dat je in toekomst leeft. Met hanglampen zijn er veel mogelijkheden om met verschillende interieur designs een passende uitstraling te creëren.  

Ruimte besparen met hanglampen

Het handige van hanglampen is dat ze je enorm veel ruimte kunnen besparen. Niet alleen doordat hanglampen een groot oppervlakte kunnen verlichten, maar ook doordat een plafond of muur wordt gebruikt, waardoor beschikbare ruimte niet zo gemakkelijk wordt ingenomen door staande objecten.

Kies voor slimme en dimbare LED hanglampen

Op het gebied van verlichting in huis kan je enorm besparen. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor dimbare LED lampen. Dimbare LED lampen zijn niet alleen energiebesparend, maar zijn ook perfecte sfeermakers doordat je het licht kan afstellen naar jouw voorkeur. Maak je ook al gebruik van slimme verlichting? Slimme verlichting bedien je via een app op je smartphone of tablet. Slimme verlichting zorgt ervoor dat je het optimale uit je lichten kan halen. Ben je bijvoorbeeld vergeten het licht uit te zetten, dan kan je middels slimme verlichting jouw lampen op afstand uitzetten.

Een Hanglamp van De Lampjesfabriek zal jouw woonkamer doen schitteren met sfeervolle verlichting! Bij de Lampjesfabriek kan je rekenen op een uitgebreid aanbod van hanglampen die een verfrissende uitstraling hebben en een echte eyecatchers zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *